×
assortiment
faq
over-oscar
horeca
contact
DE Bakkers

Sander

‘Ik ben nu twintig jaar bakker en werk hier al vier jaar met veel plezier. Mooi vind ik dat we hier geen gebruikmaken van broodverbeteraars. Het zijn allemaal pure ingrediënten. Meel, water en zout, dat is het eigenlijk. Het advies dat ik klanten graag meegeef: investeer in een goed broodmes. Op het moment dat je brood voorgesneden koopt, wordt het alleen maar sneller oud. En dat is zonde.’

Sander

‘Ik ben nu twintig jaar bakker en werk hier al vier jaar met veel plezier. Mooi vind ik dat we hier geen gebruikmaken van broodverbeteraars. Het zijn allemaal pure ingrediënten. Meel, water en zout, dat is het eigenlijk. Het advies dat ik klanten graag meegeef: investeer in een goed broodmes. Op het moment dat je brood voorgesneden koopt, wordt het alleen maar sneller oud. En dat is zonde.’

Taylor

‘Inmiddels ben ik al zeven jaar bakker maar eerst ben ik met mijn vriend, die ook bakker is, al werkend de wereld over gereisd. Zo heb ik natuurlijk veel bakervaring opgedaan. Door het vele handwerk zijn de producten hier vrij bewerkelijk om te maken. Voordat een croissant de winkel ingaat bijvoorbeeld, zijn we er al drie dagen mee bezig. En dan te bedenken dat we er minstens 7.000 in de week maken!’

Taylor

‘Inmiddels ben ik al zeven jaar bakker maar eerst ben ik met mijn vriend, die ook bakker is, al werkend de wereld over gereisd. Zo heb ik natuurlijk veel bakervaring opgedaan. Door het vele handwerk zijn de producten hier vrij bewerkelijk om te maken. Voordat een croissant de winkel ingaat bijvoorbeeld, zijn we er al drie dagen mee bezig. En dan te bedenken dat we er minstens 7.000 in de week maken!’

Vincent

‘Bijna mijn hele leven draait om brood, ik kom uit een bakkersfamilie. Met mijn broer was ik heel lang eigenaar van een bakkersbedrijf, dat hebben we uiteindelijk verkocht. Maar niks doen past niet bij me. Vandaar dat ik zes jaar geleden hier ben gaan werken, meer als hobby. Maar die is onderhand behoorlijk uit de hand gelopen! Ik geniet van het samenwerken met het team en van de pure producten die we hier maken. Voorheen was ik gewend veel machinaal te doen en nu werk ik de hele dag met mijn handen. Heerlijk.’

Vincent

‘Bijna mijn hele leven draait om brood, ik kom uit een bakkersfamilie. Met mijn broer was ik heel lang eigenaar van een bakkersbedrijf, dat hebben we uiteindelijk verkocht. Maar niks doen past niet bij me. Vandaar dat ik zes jaar geleden hier ben gaan werken, meer als hobby. Maar die is onderhand behoorlijk uit de hand gelopen! Ik geniet van het samenwerken met het team en van de pure producten die we hier maken. Voorheen was ik gewend veel machinaal te doen en nu werk ik de hele dag met mijn handen. Heerlijk.’

Naomi

‘Ik heb een beroep om je vingers bij af te likken: patissier. Tijdens mij studie Hotelmanagement ben ik aanraking gekomen met dit vak en na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk de opleiding Brood & Banket gaan doen. Je kunt dus wel stellen dat dit echt mijn passie is. Ik kan er heel veel creativiteit in kwijt. Mooi aan mijn werk hier is dat ik van het begin tot het eind van het proces bij een product betrokken ben; elk croissantje gaat door mijn handen zeg maar.’

Naomi

‘Ik heb een beroep om je vingers bij af te likken: patissier. Tijdens mij studie Hotelmanagement ben ik aanraking gekomen met dit vak en na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk de opleiding Brood & Banket gaan doen. Je kunt dus wel stellen dat dit echt mijn passie is. Ik kan er heel veel creativiteit in kwijt. Mooi aan mijn werk hier is dat ik van het begin tot het eind van het proces bij een product betrokken ben; elk croissantje gaat door mijn handen zeg maar.’
VACATURES

Bakkerij

Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar bakkers, voor 32-38 uur per week. heb je interesse en ervaring, stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Bakkerij

Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar bakkers, voor 32-38 uur per week. heb je interesse en ervaring, stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Patisserie / Viennoiserie

Wij zijn per direct op zoek naar een Patissier die in onze bakkerij aan de slag wilt voor minimaal 24 uur per week. Naast de functie als patissier ben je ook werkzaam op de afdeling Viennoiserie, dus je bent bekend met beide kanten van het vak. Sta je open voor deze nieuwe uitdaging, mail dan je CV naar info@boulangerieoscar.nl of loop even binnen in de bakkerij.

Patisserie / Viennoiserie

Wij zijn per direct op zoek naar een Patissier die in onze bakkerij aan de slag wilt voor minimaal 24 uur per week. Naast de functie als patissier ben je ook werkzaam op de afdeling Viennoiserie, dus je bent bekend met beide kanten van het vak. Sta je open voor deze nieuwe uitdaging, mail dan je CV naar info@boulangerieoscar.nl of loop even binnen in de bakkerij.

Winkelmedewerkers Heemstede, Haarlem

Voor onze winkels in Heemstede en Haarlem zijn wij op zoek naar all round medewerkers die beschikbaar zijn op in ieder geval woensdag en vrijdag (minimaal 16 tot 32 uur per week). Houd je van aanpakken, hard werken en mooie producten, stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Winkelmedewerkers Heemstede, Haarlem

Voor onze winkels in Heemstede en Haarlem zijn wij op zoek naar all round medewerkers die beschikbaar zijn op in ieder geval woensdag en vrijdag (minimaal 16 tot 32 uur per week). Houd je van aanpakken, hard werken en mooie producten, stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Chauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een Chauffeur die onze producten s’ochtend vroeg naar de winkels en klanten wil brengen voor 16/24 uur. Naast de functie als chauffeur ben je ook werkzaam in het magazijn om alle bestelling bij elkaar te zetten dus je bent bekend met beide kanten van het vak. Sta je open voor deze nieuwe uitdaging, mail dan je CV naar info@boulangerieoscar.nl of loop even binnen in de bakkerij.

Chauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een Chauffeur die onze producten s’ochtend vroeg naar de winkels en klanten wil brengen voor 16/24 uur. Naast de functie als chauffeur ben je ook werkzaam in het magazijn om alle bestelling bij elkaar te zetten dus je bent bekend met beide kanten van het vak. Sta je open voor deze nieuwe uitdaging, mail dan je CV naar info@boulangerieoscar.nl of loop even binnen in de bakkerij.

Assistent Manager IJmuiden

Voor onze winkel in IJmuiden zijn wij op zoek naar een assistent manager die beschikbaar is voor 24 tot 32 uur. Houd je van aanpakken, hard werken, structuur en georganiseerd werken stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Assistent Manager IJmuiden

Voor onze winkel in IJmuiden zijn wij op zoek naar een assistent manager die beschikbaar is voor 24 tot 32 uur. Houd je van aanpakken, hard werken, structuur en georganiseerd werken stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Managers IJmuiden, Haarlem

Voor onze winkels in IJmuiden en Haarlem zijn wij opzoek naar echte managers. Houd jij van aanpakken, hard werken, structuur en georganiseerd werken. Stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl

Managers IJmuiden, Haarlem

Voor onze winkels in IJmuiden en Haarlem zijn wij opzoek naar echte managers. Houd jij van aanpakken, hard werken, structuur en georganiseerd werken. Stuur dan een mail naar info@boulangerieoscar.nl